Open repetitie 20 september

Kamerkoor Convocaal heeft plek voor nieuwe leden. Vooral bassen en tenoren zijn welkom. Op woensdag 20 september houdt het koor een open repetitie.

In een informele en gezellige sfeer zingt het koor onder de inspirerende leiding van dirigent Coert Bremmers een zeer gevarieerde mix van liederen, kerkelijke en werelds, van 500 jaar geleden tot hedendaags, van bekende en minder bekende componisten.

Momenteel wordt gewerkt aan het programma voor het volgende concert ‘Verborgen schatten – de allermooiste liederen die je nog nooit hebt gehoord!’ op 5 november in de Doopsgezinde kerk in Zwolle. Met prachtige en verrassende composities die gemakkelijk in het gehoor liggen maar desondanks vrijwel onbekend zijn en bijna nooit worden uitgevoerd!

Convocaal repeteert elke woensdagavond van 19.30 tot 21.30 in Domusica aan de Radewijnstraat 10 in Zwolle. Om thuis je partij te kunnen instuderen zijn er midi-files beschikbaar. Als je enige ervaring als koorzanger hebt en op zoek bent naar een gezellig koor in Zwolle, ben je welkom te kijken op de open repetitie of Convocaal iets voor jou is!

Interesse? Mail naar info@convocaal.nl of bel Chris op 06-1505 1525 voor meer informatie.

Geen reacties meer mogelijk.