Project ‘Verborgen schatten’

Verborgen schatten – de mooiste muziek die je nog nooit hebt gezongen!

Doe mee met dit project van Kamerkoor Convocaal – kennismaking woensdag 7 juni

Binnenkort starten wij met het project “Verborgen schatten”. In 15 wekelijkse repetities op de woensdagavond en één repetitiedag op een zaterdag in oktober worden 12 prachtige en verrassende liederen ingestudeerd die vrijwel onbekend zijn gebleven en daarom bijna nooit uitgevoerd. Met o.a. composities van Ronald van Baekel, Lajos Bardos, Ryutaro Ikeda en Daniel Elder. In het najaar wordt er mee opgetreden op Open Monumentendag en het project afgesloten met een eindconcert op zondag 5 november in Zwolle.  

Deelname aan dit project is open voor alle zangers met enige koorervaring die bereid zijn thuis hun partij in te studeren (midi-files zijn beschikbaar). Het kost 95 euro (korting voor mensen met een minimuminkomen). Repetities zijn op woensdagen vanaf 14 juni t/m 1 november met uitzondering van de schoolvakantie.

Als je deze kans niet wilt missen om de “Verborgen schatten” te kunnen zingen, ben je welkom op de kennismakingsavond op woensdag 7 juni om 19.30 in Domusica, Radewijnstraat 10, Zwolle. Graag vooraf aanmelden door een mail te sturen aan info@convocaal.nl. Voor vragen of als je verhinderd bent op de kennismakingsavond kan je contact opnemen via dit mailadres of bellen met Chris op 06 1505 1525.

Geen reacties meer mogelijk.