Wil je weer zingen in koorverband? Kamerkoor Convocaal heeft plek voor 10 digitale projectzangers. Nu aanmelden!

Met behulp van speciale software (Jamulus) is het – in tegenstelling tot Zoom of Teams – wel mogelijk via het internet met elkaar op afstand als koor te zingen. Kamerkoor Convocaal is sindskort hiermee begonnen en werkt zo weer – ondanks Corona – aan nieuwe repertoire en een betere koorklank! 

Wij zoeken nu nieuwe leden uit Zwolle en omgeving om het koor te versterken. Ook kunt u tijdelijk projectlid worden (vanaf 21 april tot aan najaarsconcert). Wij hebben vooral plek voor bassen, tenoren en alten.  

Om mee te doen heeft u een Windows PC of Apple computer nodig, een koptelefoon en een goede (vaste) internetverbinding. Indien uw ingebouwde microfoon en/of geluidskaart niet voldoen voor Jamulus (wat voor vele Windows PCs het geval is), kunt u van ons de benodigde extra apparatuur in bruikleen krijgen, met dank aan een Coronasubsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds.   

Tot aan de zomervakantie verwachten wij op deze wijze digitaal met elkaar te zingen. Daarna hopen wij weer echt samen bij een te kunnen komen en in het najaar weer een uitvoering te kunnen geven.

Voor meer informatie en om u aan te melden, bel Chris 06-15 05 15‬‬‬ 25‬‬ of mail naar: chris.arthers@gmail.com

Geen reacties meer mogelijk.