Projectleden gezocht voor het jubileumconcert

Altijd al eens willen meezingen met een kwaliteits amateurkoor? Wil je weten of zo’n koor iets voor je is? Convocaal daagt jou én oud-leden uit…..

Voor het najaar van 2019 is Kamerkoor Convocaal bezig met het instuderen van muziek voor zijn zilveren jubileumconcert. Op het programma staat muziek van componisten uit de IJsselstreek (Sweelinck, Nicolai, Mip van der Heide) en muziek met als thema “Muziek” (Dyson, Sullivan Spohr). Deze muziek beslaat een groot deel van de muziekgeschiedenis; van Renaissance tot na 2000.

We willen graag een aantal stukken zingen met projectleden. Van deze projectleden (ook oud-koorleden) wordt verwacht dat zijn bereid zijn van april tot het concert wekelijks mee te repeteren, thuis willen oefenen (met behulp van midi-files) en over wat muziekkennis te beschikken.

Wat verwachten we van zangers die zich aanmelden als projectlid? Een goede vaste stem, bereidheid om thuis te oefenen, tot aan het concert mee repeteren op de repetities en de studiedagen, alle muziek zelf printen…

Nog wat praktische gegevens:

  • Concertdatum: zondag 17 november 2019
  • Elke woensdagavond van 20.00 – 21.00 in Domusica in Zwolle (vanaf 10 april tot het concert)
  • Studiedagen: 8 of 12 juni en 12 oktober 2019
  • Via de website van Convocaal is er toegang tot de digitale muziek om te printen en om deze te beluisteren en te oefenen met midifiles.
  • Kosten: € 45,–

Voor aanmelding of voor meer informatie: info@convocaal.nl

Geen reacties meer mogelijk.