Zwolle zingt 2018

Convocaal zingt zaterdag 17 februari 2018 weer mee met Zwolle Zingt. Dit jaar is het thema “Vrouwelijke componisten”. We zingen een lied van de Zwolse componiste en gitariste Annette Kruisbrink, en een prachtig lied van Brigit de Klerk op een tekst van Frederik van Eeden (of is het een prachtige tekst van Frederik van Eeden, van muziek voorzien door Brigit de Klerk?).

U kunt ons horen om 14.00 in de foyer van het Papenstraattheater.

Om 15.00 uur geeft onze dirigent Coert Bremmers een lezing over vrouwelijke componisten door de eeuwen heen, geïllustreerd door korte optredens van enkele koren.

Het korenfestival  “Zwolle zingt!” vindt plaats op zaterdag 17 februari 2018 van 9.00-17.00 uur in theater Odeon. Er zullen drie zalen parallel in gebruik zijn: de Hemmink- en Dommerholtzaal en (de foyer van) het Papenstraatheater. Hierdoor is er ruimte voor 31 kooroptredens! De toegangsprijs voor niet-deelnemers bedraagt slechts 3 euro. Voor jeugd tot 18 jaar is de toegang gratis.

 

Geen reacties meer mogelijk.