Vakantie en najaar

De scholen zijn dicht, de zon schijnt en de leden van Convocaal rusten uit van een intensief jaar waarin we een hoop hebben gedaan. Leuke dingen zoals zingen met het Nederlands Kamerkoor op het station van Zwolle, een gezamenlijk concert met Vocalei in de Basiliek en een kort optreden tijdens de inauguratie van professor de Hart in Kampen. Maar ook indrukwekkende zaken zoals het optreden op 4 mei tijdens de herdenkingsplechtigheid in Zwolle.

De repetities voor het volgende seizoen beginnen vroeg dit jaar, op woensdag 29 augustus. We kunnen nog wat versterking gebruiken in de hoge stemmen. Als je sopraan of tenor bent, neem dan eens contact met ons op. 

Het programma voor het najaar bestaat uit een tweetal korte optredens tijdens Monumentendag op 8 september en een tweetal concerten op 3 en 4 november. 

Geen reacties meer mogelijk.